+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Momsfrie behandlerrum til leje
Momsfrie behandlerrum fra 4.900 kr./mdr. + drift og varme

EasyClinic behandlerrum til leje – Tobaksgården Horsens

Velkommen til EasyClinic Tobaksgården, din nøgle til et professionelt og centraliseret klinikfællesskab i hjertet af Horsens. Her tilbyder vi moderne behandlerrum til leje i Horsens, som er designet til at opfylde alle dine behov som behandler. Når du vælger et behandlerrum i Tobaksgården Horsens hos EasyClinic som din arbejdsbase, får du mere end blot et lokale – du får en komplet løsning. Vores behandlerrum er udstyret med alt, hvad du har brug for, for at yde dit bedste arbejde.

Vores akustik tilpassede behandlerrum sikrer minimal forstyrrelse fra dine naboer, hvilket giver dig og dine klienter den ro og komfort, i fortjener.

Når du lejer et behandlerrum i Tobaksgården Horsens hos EasyClinic inkluderer det adgang til alle fællesfaciliteter i huset. Dette inkluderer; et veludstyret køkken, et smukt og velindrettet venteværelse, gode toilet faciliteter og regelmæssige rengøring af alle fællesarealer. Hvis du ønsker en ekstra ren arbejdsplads, tilbyder vi tilkøb af rengøring af dit eget behandlerrum. Hos EasyClinic Tobaksgården Horsens tror vi på, at din succes er vores succes, og vi gør alt for at skabe de bedste rammer for din praksis.

Vi ved, hvor vigtigt det er for både dig og dine klienter at kunne parkere nemt og bekvemt. Derfor tilbyder vi en problemfri parkeringsoplevelse ved vores behandlerrum i Tobaksgården Horsens. Dette betyder, at du kan fokusere på det, der virkelig betyder noget – din praksis.

Hos EasyClinic tilbyder vi fleksible lejekontrakter, så du kan tilpasse din lejeaftale til din virksomheds behov. Vores priser er gennemsigtige, og vi lover ingen skjulte gebyrer. Når du vælger et behandlerrum til leje i Horsens hos os, kan du være sikker på faste og lave priser. Med kun tre måneders depositum og mulighed for at opsige med en måneds varsel efter tre måneder, får du frihed og kontrol over din lejeaftale.

Se vores kontorhotel i Horsens her

Behandlerrum og priser

Fast lav pris – ingen overraskelser i Tobaksgården Horsens

Med vores nøglefærdige løsninger kan du starte med at betale for den plads, du har brug for, og udvide, når din virksomhed vokser. Dette gør det muligt for dig at tilpasse dine behov, efterhånden som din praksis udvikler sig. Vi gør det nemt for dig at fokusere på dine patienter uden at bekymre dig om praktiske detaljer.

Når du vælger et behandlerrum til leje i Tobaksgården Horsens hos EasyClinic, bliver du en del af et levende og inspirerende fællesskab af ligesindede fagfolk. Vi tror på at styrke hinanden og skabe et miljø, hvor vi kan lære og vokse sammen. Vores fællesskab fremmer netværk og samarbejde, hvilket kan være en stor fordel for din praksis. Vores dedikation til kvalitet og service sikrer, at du har alt, hvad du behøver for at opnå dine professionelle mål.
Vælg EasyClinic og oplev, hvordan vores engagement kan gøre en forskel for din praksis.

Faciliteter inkluderet i klinikfællesskabets priser

Køkken
Postkasse
Fleksibel lejekontrakt
Adgang 24/7
Skiltning
Rengøring af fællesarealer
Vand, el, varme og internet inkl. i prisen
Gratis parkering

Stemningsbilleder hos EasyClinic Horsens, Tobaksgården

Opdag fordelene med et behandlerrum til leje i Tobaksgården Horsens EasyClinic – betal kun for den plads, du har brug for, og tilføj mere, når din praksis vokser. Vi giver dig friheden til at forme dit eget behandlerrum, helt efter dine ønsker. Vi møbler ikke for dig, så du kan skabe din egen unikke arbejdsplads, og når du har brug for det, kan du lukke døren og nyde privatlivets fred.

Find dit ideelle behandlerrum i Horsens hos os i dag, og kickstart din praksis med EasyClinic

Kontakt EasyClinic

Find os

Find os centralt placeret i Tobaksgården 9, st., kun få skridt fra Horsens’ pulserende byliv. Med bekvem adgang til offentlig transport, masser af indkøbsmuligheder og rigelige gratis parkeringsmuligheder på både Farvergade og Allégade, er vi let tilgængelige for alle.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.