EasyClinic Høje Taastrup

Selvstændige klinikker & klinikfællesskaber i Høje Taastrup

Skal din nye klinik ligge centralt i Høje Taastrup? – Så bliv en del af et af vores klinikfællesskab, EasyClinic Høje Taastrup og oplev fordelene ved at bo i et større og fleksibelt klinikfællesskab. Vi udbyder et klinikfællesskab på Struergade og selvstændige klinikker på Høje Taastrup Boulevard.

Alle EasyClinic’s kliniklokaler befinder sig i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til attraktive fællesfaciliteter i super flot stand, til en fast lav pris. På Struergade og Høje Taastrup Boulevard udbyder vi flotte, nyrenoverede kliniklokaler, med moderne indretning og smukke udearealer, i grønne omgivelser.

Struergade 16, st.

Momsfrit klinikfællesskab fra 3.050 kr. pr. mdr. + drift og varme på Struergade, med nem adgang, som ligger centralt i forhold til offentlig transport og indkøbsmuligheder.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og indbydende møbleret venteværelse til dine klienter.

Høje Taastrup Boulevard 55-57, st., Klinik 2

Selvstændig klinik på Høje Taastrup Boulevard, beliggende i stueetagen med nem adgang. Klinikken består af et behandlerrum, eget toilet, samt privat indgang.

Klinikken kan indrettes efter ønske og behov og der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt at leje depotrum til fornuftige priser.

Høje Taastrup Boulevard 55-57, st., Klinik 3

Selvstændig klinik på Høje Taastrup Boulevard, beliggende i stueetagen med nem adgang. Klinikken består af et behandlerrum, eget toilet, samt privat indgang.

Klinikken kan indrettes efter ønske og behov og der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt at leje depotrum til fornuftige priser.

Prisen for en plads

EasyClinic har et bredt udvalg af kliniklokaler i forskellige størrelser, hvilket betyder at vores priser varierer alt afhængigt af hvilket kliniklokale du ønsker at flytte ind i. Prisen starter fra 3.050 kr. mdr. + drift & varme

For disse priser får du dit eget kliniklokale, samtidig med at du får adgang til EasyClinic’s fællesfaciliteter. Fællesfaciliteterne omfatter blandt andet fælles køkkener, toiletfaciliteter, fibernet og loungeområder, samt rengøring af disse fællesfaciliteter. Ud over vores attraktive fællesfaciliteter, har du også adgang til smukke udearealer i grønne omgivelser.

Obs. vores selvstændige klinikker ligger ikke i klinikfællesskaberne og inkluderer derfor heller ikke fællesfaciliteterne.

På vores forside kan du læse mere om alle vores klinikfællesskaber

Høje Taastrup som by

Høje Taastrup er en del af Storkøbenhavn og med sine 53.053 indbyggere, er Høje Taastrup det perfekte sted til din nye klinik. Høje Taastrup er kendt som en stor erhvervsby, men har samtidig fire kulturhuse og andre attraktioner, som tiltrækker et bredt udvalg af mennesker, som er potentielle kunder for dig.

Midt i Høje Taastrup finder du storcenteret City 2, der med sit store udvalg af butikker, dækker ethvert indkøbsbehov som du kunne have. Som lejer hos EasyClinic Høje Taastrup vil du være tæt på indkøbsmuligheder, samt offentlig transport, da byen er velbetjent af tog, busser og jernbane.

Ligeledes har du nemme tilkørselsmuligheder, da Høje Taastrup er bygget med et omfattende vejnet, som gennemskæres på tværs af Holbækmotorvejen.

Hos EasyOffice kan du også læse om vores moderne kontorhoteller