EasyClinic Høje Taastrup

Selvstændige klinikker & klinikfællesskaber i Høje Taastrup

Skal din nye klinik ligge centralt i Høje Taastrup? – Så bliv en del af et af vores klinikfællesskab, EasyClinic Høje Taastrup og oplev fordelene ved at bo i et større og fleksibelt klinikfællesskab. Vi udbyder et klinikfællesskab på Struergade og selvstændige klinikker på Høje Taastrup Boulevard.

Alle EasyClinic’s kliniklokaler befinder sig i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til attraktive fællesfaciliteter i super flot stand, til en fast lav pris. På Struergade og Høje Taastrup Boulevard udbyder vi flotte, nyrenoverede kliniklokaler, med moderne indretning og smukke udearealer, i grønne omgivelser.

Thistedgade 6C, st.

Klinikfællesskab fra 3.350 kr. pr. mdr. + drift og varme. på Thistedgade 6C.
Som lejer på Thistedgade får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt fine toiletfaciliteter, fælles køkken og indbydende møbleret venteværelse til dine klienter.

Klinikfællesskabet på Thistedgade har nem adgang og kun få minutters gang fra Høje Taastrup station og flere indkøbsmuligt.

Struergade 16, st.

Momsfrit klinikfællesskab fra 3.050 kr. pr. mdr. + drift og varme på Struergade. Klinikfællesskabet på Struergade har nem adgang og kun få minutters gang for Høje Taastrup station og flere indkøbsmuligheder.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og indbydende møbleret venteværelse til dine klienter.

Prisen for et kliniklokale

EasyClinic har et bredt udvalg af kliniklokaler i forskellige størrelser, hvilket betyder at vores priser varierer alt afhængigt af hvilket kliniklokale du ønsker at flytte ind i. Prisen starter fra 3.050 kr. mdr. + drift & varme

For disse priser får du dit eget kliniklokale, samtidig med at du får adgang til EasyClinic’s fællesfaciliteter. Fællesfaciliteterne omfatter blandt andet fælles køkkener, toiletfaciliteter, fibernet og loungeområder, samt rengøring af disse fællesfaciliteter. Ud over vores attraktive fællesfaciliteter, har du også adgang til smukke udearealer i grønne omgivelser.

Obs. vores selvstændige klinikker ligger ikke i klinikfællesskaberne og inkluderer derfor heller ikke fællesfaciliteterne.

På vores forside kan du læse mere om vores klinikfællesskaber

Høje Taastrup som by

Høje Taastrup er en del af Storkøbenhavn og med sine 53.053 indbyggere, er Høje Taastrup det perfekte sted til din nye klinik. Høje Taastrup er kendt som en stor erhvervsby, men har samtidig fire kulturhuse og andre attraktioner, som tiltrækker et bredt udvalg af mennesker, som er potentielle kunder for dig.

Midt i Høje Taastrup finder du storcenteret City 2, der med sit store udvalg af butikker, dækker ethvert indkøbsbehov som du kunne have. Som lejer hos EasyClinic Høje Taastrup vil du være tæt på indkøbsmuligheder, samt offentlig transport, da byen er velbetjent af tog, busser og jernbane.

Ligeledes har du nemme tilkørselsmuligheder, da Høje Taastrup er bygget med et omfattende vejnet, som gennemskæres på tværs af Holbækmotorvejen.

Hos EasyOffice kan du også læse om vores moderne kontorhoteller

FAQ – spørgsmål og svar:

Hvor store er jeres kliniklokaler i Høje Taastrup?

I Høje Taastrup har vi en del forskellige kliniklokaler, som varierer fra lokaler i klinikfællesskaber, til selvstændige kliniklokaler. I vores klinikfællesskaber har vi lokaler fra 30,3 kvm til 41,8 kvm. Vores selvstændige klinikker rummer arealer fra 59,7 kvm op til 86,6 kvm.

Hvad koster det at leje et lokale i jeres klinikfællesskab i Høje Taastrup?

Da vores kliniklokaler varierer i størrelser, varierer vores priser i takt med dette. For de mindre kliniklokaler ligger månedslejen på 4.950 kr. til 5.400 kr. For de større kliniklokaler ligger månedslejen på 5.500 kr. til 5.700 kr. Disse priser er inklusiv drift og varme.

Hvad koster det at leje en af jeres selvstændige klinikker i Høje Taastrup?

I Høje Taastrup har vi tre forskellige selvstændige klinikker, på tre forskellige størrelser på henholdsvis 59,7 kvm, 64 kvm og 86,6 kvm. Prisen på vores mindste klinik ligger på 6.750 kr. om måneden, prisen på vores næststørste klinik ligger på 6.950 kr. om måneden og prisen på vores største klinik ligger på 9.500 kr. om måneden.

Hvilke faciliteter har man adgang til hvis man lejer et lokale i jeres klinikfællesskab i Høje Taastrup?

Som lejer af et lokale i vores klinikfællesskab får du adgang til en række fællesfaciliteter, herunder et flot fælles køkken, flere fine toiletfaciliteter og et moderne, indbydende møbleret venteværelse til dine klienter. Herudover har du selvfølgelig adgang til dit eget aflåselige, moderne behandlerrum.