Klinikfællesskab i Høje Taastrup

Struergade & Høje Taastrup Boulevard

Skal din næste klinik ligge tæt på både Høje Taastrup st, mange indkøbsmuligheder, et levende miljø og City 2? Så bliv en del af EasyClinic Høje Taastrup, hvor du her kan leje dit eget kliniklokale momsfrit.

EasyClinic Høje Taastrup er et klinkfællesskab i Høje Taastrup, med beliggenhed på Struergade 16 st. Hos EasyClinic Høje Taastrup tilbyder vi flere forskellige muligheder for at leje eget kliniklokale i et flot, nyrenoveret klinikfællesskab med moderne indretning, lækre fællesarealer, smukke udearealer og gode omgivelser.
Området er let at komme til med både offenlig transport og bil, derudover er der gratis parkering tæt på klinikken.

Læs mere om klinikfællesskabet ved at klikke på billedet.

Hos EasyClinic Høje Taastrup har du mulighed for at leje dit eget behandlerrum i forskellige størrelser fra 30-41 m2. Som lejer deler du adgang til husets lækre faciliteter med de øvrige lejere på adressen. Behandlerrummende til leje er lyse og venlige. Derudover finder du lækre og stilfulde fællesarealer såsom: veludstyrede køkkener og smagfuldt indrettede loungeområder, som gøre vente tiden for dine klinter nem og behagelig.

Vores priser er inklusiv egen aflåselige, moderne klinik, adgang til toiletter, køkken og spiseareal.

Det er muligt at tilkøbe rengøring af eget lokale til fornuftige priser. Vi tilbyder en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten.

Få et overblik over hvad vi yderligere udbyder hos EasyClinic her – se yderligere vores klinikfællesskab i Høje Taastrup her