Klinikfællesskaber i Randers

Lille Voldgade & Vestergade

EasyClinic har to klinikfællesskaber i Randers centrum. Du kan finde din nye klinik i en af de to smagfuldt indrettede fællesskaber på henholdsvis Lille Voldgade og Vestergade.

Begge vores lokationer i Randers er beliggende i Randers Centrum, med nem adgang i både bil og med offenlig transport. Vores to klinikfællesskaber i Randers centrum er moderne indrettet og beliggende i stueetagen med nem adgang.

Så leder du efter at leje et behandlerrum, momsfrit, med sjæl og moderne stil så blive en del af EasyClinic i Randers.

Læs mere om de forskellige klinikfællesskaber ved at klikke på billederne.

Hos EasyClinic klinikfællesskaber i Randers har du mulighed for at leje forskellige størrelser af kliniklokaler. Du deler adgang til husets lækre fællesfaciliteter med de øvrige lejere på etagen. Fællesområderne er indrettet med god smag og en masse personlighed.

Klinikkerne befinder sig i stueetagen, med nem adgang. Klinikkerne er meget lyse og venlige dels på grund af de mange større vinduer. Der er nem adgang til toiletfaciliteter og håndvaske. Derudover finder du også veludstyrede køkkener og smagfuldt indrettede loungeområder, som gør ventetiden for gæster nem og behagelig.

Alle vores priser er inklusivt egen aflåselig og møblerbar klinik, adgang til lækre fællesarealer og flotte loungeområder.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale til en fornuftig pris. Vi tilbyder en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten.

  • Interesseret i EasyClinic Randers?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?