EasyClinic Randers

Momsfrie klinikfællesskaber i Randers

Skal din nye klinik ligge centralt i Randers? – Så bliv en del af et af vores klinikfællesskaber, EasyClinic Randers og oplev fordelene ved at bo i et større og fleksibelt klinikfællesskab. Vi udbyder klinikfællesskaber på Lille Voldgade og Vestergade.

Alle EasyClinic’s kliniklokaler befinder sig i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til attraktive fællesfaciliteter i super flot stand, til en fast lav pris. På Lille Voldgade og Vestergade udbyder vi kliniklokaler i flotte klinikfællesskaber i Randers, med moderne indretning og smukke udearealer, i grønne omgivelser.

Lille Voldgade 9, st.

Momsfrit klinikfællesskab på Lille Voldgade, med nem og handicapvenlig adgang, som ligger centralt i forhold til offentlig transport og indkøbsmuligheder.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og indbydende møbleret venteværelse til dine klienter.

Vestergade 10-12, st.

Momsfrit klinikfællesskab på Vestergade, med nem og handicapvenlig adgang, som ligger centralt i forhold til offentlig transport og indkøbsmuligheder.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og indbydende møbleret venteværelse til dine klienter.

Prisen for en plads

EasyClinic har et bredt udvalg af kliniklokaler i forskellige størrelser, hvilket betyder at vores priser varierer alt afhængigt af hvilket kliniklokale du ønsker at flytte ind i. Vi har mindre lokaler på 1-2 pladser og så har vi større kliniklokaler på 6 pladser. Prisen varierer derfor i et prisspænd fra 2.750 kr./mdr. til 5.650 kr./mdr.

For disse priser får du dit eget kliniklokale, samtidig med at du får adgang til EasyClinic’s fællesfaciliteter. Fællesfaciliteterne omfatter blandt andet fælles køkkener, toiletfaciliteter, fibernet og loungeområder, samt rengøring af disse fællesfaciliteter. Ud over vores attraktive fællesfaciliteter, har du også adgang til smukke udearealer i grønne omgivelser.

På vores forside kan du læse mere om alle vores klinikfællesskaber

Randers som by

Randers er Danmarks 6. største by og med sine 62.802 indbyggere, er Randers det perfekte sted til din nye klinik. Randers er kendt for at være en handelsby og har samtidig Randers Regnskov, der er Nordeuropas største kunstige regnskov. Randers tiltrækker derfor et bredt udvalg af mennesker, som er potentielle kunder for dig.

I Randers finder du ligeledes Randers Storcenter, der med sine over 55 butikker dækker ethvert indkøbsbehov, som du kunne have. Som lejer hos EasyClinic Randers vil du både være tæt på indkøbsmuligheder samt offentlig transport, da byen er velbetjent af både tog og busser.

Ligeledes har du nemme tilkørselsmuligheder, da den nordjyske motorvej går vest om Randers og har frakørsler til flere indfaldsveje. Disse indfaldsveje går alle ind til Randers’ eneste ringvej, Centerringen, der omkranser centrum.

Hos EasyOffice kan du også læse om vores moderne kontorhoteller

  • Interesseret i EasyClinic Randers?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?