EasyClinic Kolding

Momsfrie klinikfællesskaber i Kolding

Skal din nye klinik ligge centralt i Kolding? – Så bliv en del af et af vores klinikfællesskaber, EasyClinic Kolding og oplev fordelene ved at bo i et større og fleksibelt klinikfællesskab. Vi udbyder klinikfællesskaber på Centervej og Olaf Ryes Gade, men har pt. ingen ledige lejemål på Centervej.

Alle EasyClinic’s kliniklokaler befinder sig i et lækkert og professionelt miljø, med adgang til attraktive fællesfaciliteter i super flot stand, til en fast lav pris. På Olaf Ryes Gade 7 A-Z udbyder vi kliniklokaler i flotte, nyrenoverede klinikfællesskaber i Kolding, med moderne indretning og smukke udearealer, i grønne omgivelser.

Olaf Ryes Gade 7T, st., th.

Momsfrit klinikfællesskab fra 3.500 kr. pr. mdr. + drift og varme på Olaf Ryes Gade, med nem og handicapvenlig adgang. Olaf Ryes Gade 7T ligger centralt placeret i Centrum af Kolding.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til fælles køkken, toiletter og indbydende møbleret venteværelse til dine klienter.

Olaf Ryes Gade 7C, st.

Momsfrit klinikfællesskab fra 4.850 kr. pr. mdr. + drift og varme på Olaf Ryes Gade, med nem og handicapvenlig adgang. Klinikfællesskabet Olaf Ryes Gade 7C ligger centralt i forhold til offentlig transport, indkøbsmuligheder og Kolding by.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og indbydende møbleret venteværelse til dine klienter.

Olaf Ryes Gade 7N, st.

Momsfrit klinikfællesskab på Olaf Ryes Gade, med nem og handicapvenlig adgang og central placering.

Som lejer får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til fælles køkken, toiletter og indbydende møbleret venteværelse til dine klienter.

Prisen for en plads

EasyClinic har et bredt udvalg af kliniklokaler i forskellige størrelser, hvilket betyder at vores priser varierer alt afhængigt af hvilket behandlerrum du ønsker at flytte ind i.

For vores priser får du dit eget behandlerrum, samtidig med at du får adgang til EasyClinic’s fællesfaciliteter. Fællesfaciliteterne omfatter blandt andet fælles køkkener, toiletfaciliteter, fibernet og loungeområder, samt rengøring af disse fællesfaciliteter. Ud over vores attraktive fællesfaciliteter, har du også adgang til smukke udearealer i grønne omgivelser, samt gratis parkering.

Obs. vores selvstændige klinikker ligger ikke i klinikfællesskaberne og inkluderer derfor heller ikke fællesfaciliteterne.

På vores forside kan du læse mere om alle vores klinikfællesskaber

Kolding som by

Kolding er Danmarks 7. største by og med sine 61.638 indbyggere, er Kolding det perfekte sted til din nye klinik. Kolding er kendt for at være en handels- og uddannelsesby og tiltrækker derfor et bredt udvalg af mennesker, som er potentielle kunder for dig.

Midt i Kolding finder du en gågade, som er befærdet hver dag, samt et storcenter med over 120 butikker, der dækker ethvert indkøbsbehov som du kunne have. Som lejer hos EasyClinic Kolding vil du både være tæt på indkøbsmuligheder, samt offentlig transport, da byen er velbetjent af både tog og busser.

Ligeledes har du nemme tilkørselsmuligheder, da de to motorveje E45 og E20 krydser hinanden i Kolding. Dette betyder at alle veje fører til Kolding.

Hos EasyOffice kan du også læse om vores moderne kontorhoteller

  • Interesseret i EasyClinic Kolding?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?