Klinikfællesskab i Kolding – EasyClinic

Olaf Ryesgade & Centervej

Skal din næste klinik ligge tæt på Kolding centrum? Så bliv en del af EasyClinic klinikfællesskab i Kolding, her kan du leje eget behandlerrum momsfrit.

EasyClinic Kolding udbyder klinikfællesskaber i Kolding, der ligger på Olaf Ryesgade 7 A-Z og på Centervej 2B. Hos EasyClinic Kolding tilbyder vi flere, forskellige muligheder for at leje eget kliniklokale i flotte, nyrenoverede klinikfællesskaber med moderne indretning, lækre fællesarealer, smukke udearealer, og grønne omgivelser.

Områderne ved vores klinikfællesskab i Kolding er let tilgængeligt med både bil og bus, og der er gratis parkering tæt på klinikkerne.

Se yderligere hvad vi udbyder i Kolding her

Læs mere om de forskellige klinikfællesskaber ved at klikke på billederne.

Hos EasyClinic klinikfællesskaber i Kolding har du mulighed for at leje behandlingsrum af forskellig størrelse lige fra 20-120 m2. Du deler adgang til husets lækre fælles faciliteter med de øvrige lejere på adressen. Fællesområderne er indrettet med god smag og en masse personlighed. Behandlerrummene er lyse og venlige. Derudover finder du også veludstyrede køkkener og smagfuldt indrettede loungeområder, som gør ventetiden for klienterne nem & behagelig.

Vores priser er inklusivt egen aflåselig, moderne klinik, samt adgang til toiletter, køkken og spiseareal.

Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale til en fornuftig pris. Vi tilbyder en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten.

Se yderligere hvad vi udbyder hos EasyOffice i Kolding her

 

 

  • Interesseret i EasyClinic Kolding?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?