Ny renoveret

klinik med
sjæl.

Lej din engen klinik fra 5.600 kr./mdr. inkl. alle udgifter og moms

For mere information om lejemålet kontakt Annette Dam på: 31 31 45 17.

Klinikfællesskab i Kolding centrum – EasyClinic Olaf Ryes Gade 7C st.

LEJ DIT NYE BEHANDLERRUM HOS EASYCLINIC 

Klinikfællesskab i Kolding centrum, er et klinikfællesskab hvor, der tilbyder flotte, nyrenoverede behandlerrum i et klinikfællesskab beliggende i stueplan med nem og handicapvenlig adgang. Behandlerrummene er individuelt indrettet, og lokalerne er momsfrie.

 

Klinikfællesskabet på Olaf Ryes Gade 7C st., er pt under renovering og er færdigt inden sommer.

Billederne på denne side er fra klinikfællesskabet på Olaf Ryes Gade 7N st.

Som lejer hos EasyClinic får du adgang til smagfuldt indrettede fælles faciliteter. Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne behandlerrum, samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og moderne, indbydende møbleret venteværelse til dine klienter.

Klinikfællesskabet i Kolding centrum, beliggende på Olaf Ryes Gade 7C, er placeret i en af de karakteristiske bygninger i det gamle Mejerifabrikken og har derfor massere af sjæl og kvalitet. Området Olaf Ryes Gade A-Z er kendetegnet ved den urbane stil der møder de gennemtænkte, grønne udefaciliteter.

Se vores andre lejemål i Mejerifabrikken her

Der er gratis parkering tæt på klinikfællesskabet både for dig som klinikhaver og for dine klienter. 

plantegning

Fast lav pris – ingen overraskelser.

EasyClinic tilbyder behandlerrum i et moderne og speciellavet klinikmiljø – alt er ny istandsat og meget indbydende. Vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser, hvor udgifter til hhv. varme, vand, el, internet og moms er inkluderet i vores priser.

Hos os er der ingen overraskelser og fast lav pris.

Vi giver dig mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, og mulighed for at leje depotrum til fornuftige priser. Vi låser dig ikke fast på en lang lejekontrakt. Du bestemmer selv tidshorisonten. Depositum er 3 måneders husleje og lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel.

Faciliteter inklusiv i prisen.

Fleksibel lejekontrakt

Vand, el og varme

Rengøring af fællesarealer

Depotrum til leje

Thekøkken

Postkasser

High speed internet

Alarm

Adgang 24/7

Bygning C st. er beliggende i Mejeriernes Gamle Maskinfabrik, på Olaf Ryes Gade 7 i Kolding. Det er et charmerende, tidligere fabriksområde, opført i 1936. Det blev i 50 år benyttet af mejerierne til produktion af bl.a. kedler, keglekerne og pladevarmevekslere.

Komplekset rummer 9 tidstypiske, spændende bygninger, hvor bygning N er en af dem med et samlet areal på 10.000 m2. I 1986 blev fabriksbygningerne ombygget til den nuværende anvendelse som kontor, butik, og håndværksvirksomhed.

Klinikfællesskabet ligger få minutter fra centrum og havnen med gode muligheder for indkøb.

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er inklusiv moms.
Annette Dam

Tlf.: 31 31 45 17

E-mail:ad@realmanagement.dk 

Kontakt oplysninger
  • Interesseret i Klinikfællesskab Olaf Ryes Gade 7C, st.?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?