Vi har pt. ingen ledige lokaler. Skriv dig op på vores venteliste.

Klinikfællesskab i Kolding – Olaf Ryes Gade 7N, st.

Skal din nye klinik ligge centralt i Kolding? – Så bliv en del af EasyClinic Kolding.

På Olaf Ryes Gade tilbyder vi kliniklokaler til leje i et lækkert miljø, med adgang til fællesfaciliteter som fælles køkken, fælles toiletter og moderne, indbydende møbleret venteværelse til dine klienter – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer på Olaf Ryes Gade vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til din klinik.

Herudover får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til fællesfaciliteter. Alle behandlerrum er akustisk tilpassede, så lydtransmissionen mindskes blandt lokalerne.

Priser fra 4.250 kr. inklusiv alle udgifter i varierende størrelser fra 30 til 45 m2 (brutto)

På vores forside kan du læse mere om alle vores klinikfællesskaber

Faciliteter inkluderet i klinikfællesskabets priser

Fleksibel lejekontrakt

Vand, el og varme

Rengøring af fællesarealer

Depotrum til leje

Thekøkken

Postkasser

High speed internet

Alarm

Adgang 24/7

Klinikfællesskab i Kolding centrum, beliggende på Olaf Ryes Gade 7N, er placeret i en af de karakteristiske bygninger i det gamle Mejerifabrikken og har derfor massere af sjæl og kvalitet. Området Olaf Ryes Gade A-Z er kendetegnet ved den urbane stil der møder de gennemtænkte, grønne udefaciliteter.

Der er gratis parkering tæt på klinikfællesskabet både for dig som klinikhaver og for dine klienter. 

Ledige behandlerrum i klinikfællesskabet

plantegning

Fast lav pris – ingen overraskelser.

EasyClinic tilbyder behandlerrum i et moderne og speciellavet klinikmiljø – alt er ny istandsat og meget indbydende. Vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser, hvor udgifter til hhv. varme, vand, el, internet og moms er inkluderet i vores priser.

Hos os er der ingen overraskelser og fast lav pris.

Vi giver dig mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, og mulighed for at leje depotrum til fornuftige priser. Vi låser dig ikke fast på en lang lejekontrakt. Du bestemmer selv tidshorisonten. Depositum er 3 måneders husleje og lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel.

Hos EasyOffice kan du også læse om vores moderne kontorhoteller

Stemningen i vores klinikfællesskab i Kolding

Bygning N st. er beliggende i Mejeriernes Gamle Maskinfabrik, på Olaf Ryes Gade 7 i Kolding. Det er et charmerende, tidligere fabriksområde, opført i 1936. Det blev i 50 år benyttet af mejerierne til produktion af bl.a. kedler, keglekerne og pladevarmevekslere.

Komplekset rummer 9 tidstypiske, spændende bygninger, hvor bygning N er en af dem, med et samlet areal på 10.000 m2. I 1986 blev fabriksbygningerne ombygget til den nuværende anvendelse som kontor, butik, og håndværksvirksomhed.

Klinikfællesskabet ligger få minutter fra centrum og havnen, med gode muligheder for indkøb.

Hos Mejerifabrikken kan du læse mere om vores forskellige lejemål

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er inklusiv moms.
  • Interesseret i Klinikfællesskab Olaf Ryes Gade 7N, st.?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?