Vi har pt. ingen ledige lokaler. Skriv dig op på vores venteliste.

Olaf Ryesgade 7N st.

Faciliteter inklusiv i prisen

Fleksibel lejekontrakt

Vand, el og varme

Rengøring af fællesarealer

Depotrum til leje

Thekøkken

Postkasser

High speed internet

Alarm

Adgang 24/7

LEJ DIT NYE BEHANDLERRUM I EASYCLINIC 

Klinikfællesskab ved Kolding centrum, er et klinikfællesskab, der tilbyder flotte, nyrenoverede behandlerrum, beliggende i stueplan med nem og handicapvenlig adgang. Behandlerrummene er individuelt indrettet, og der er sikret mindst mulig lydtransmission fra et lokale til et andet. Lokalerne er momsfrie.

Priser fra 4.250 kr. inklusiv alle udgifter i varierende størrelser fra 30 til 45 m2 (brutto)

Læs om vores nye Klinikfællesskab på Olaf Ryesgade 7C her.

Som lejer hos EasyClinic får du adgang til smagfuldt indrettede fælles faciliteter. Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne behandlerrum,  samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og moderne, indbydende møbleret venteværelse til dine klienter.

Klinikfællesskab i Kolding centrum, beliggende på Olaf Ryesgade 7N, er placeret i en af de karakteristiske bygninger i det gamle Mejerifabrikken og har derfor massere af sjæl og kvalitet. Området Olaf Ryesgade A-Z er kendetegnet ved den urbane stil der møder de gennemtænkte, grønne udefaciliteter.

Se hvilke lejemål vi tilbyder hos Mejerifabrikken her

Der er gratis parkering tæt på klinikfællesskabet både for dig som klinikhaver og for dine klienter. 

Ledige behandlerrum

OR7_N
1
UDLEJET
2
UDLEJET
3
UDLEJET
4
UDLEJET
5
UDLEJET
6
UDLEJET
7
UDLEJET
8
UDLEJET
9
UDLEJET

Fast lav pris – ingen overraskelser.

EasyClinic tilbyder behandlerrum i et moderne og speciellavet klinikmiljø – alt er ny istandsat og meget indbydende. Vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser, hvor udgifter til hhv. varme, vand, el, internet og moms er inkluderet i vores priser.

Hos os er der ingen overraskelser og fast lav pris.

Vi giver dig mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, og mulighed for at leje depotrum til fornuftige priser. Vi låser dig ikke fast på en lang lejekontrakt. Du bestemmer selv tidshorisonten. Depositum er 3 måneders husleje og lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel.

Stemning på Olaf Ryesgade 7N st.

Bygning N st. er beliggende i Mejeriernes Gamle Maskinfabrik, på Olaf Ryesgade 7 i Kolding. Det er et charmerende, tidligere fabriksområde, opført i 1936. Det blev i 50 år benyttet af mejerierne til produktion af bl.a. kedler, keglekerne og pladevarmevekslere.

Komplekset rummer 9 tidstypiske, spændende bygninger, hvor bygning N er en af dem, med et samlet areal på 10.000 m2. I 1986 blev fabriksbygningerne ombygget til den nuværende anvendelse som kontor, butik, og håndværksvirksomhed.

Klinikfællesskabet ligger få minutter fra centrum og havnen, med gode muligheder for indkøb.

Hvis du er interesseret i at se hvad vi ellers har at byde på i Mejerifabrikken, kan du se vores andre lejemål her

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er inklusiv moms.
  • Interesseret i Klinikfællesskab Olaf Ryesgade 7N, st.?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?