Vi har pt. ingen ledige lokaler. Skriv dig op på vores venteliste.

Klinikfællesskab Kolding – EasyClinic Olaf Ryes Gade 7T st.

LEJ DIN NYE KLINIK I KLINIKFÆLLESSKABET BELIGGENDE PÅ OLAF RYES GADE 7T, ST. TH – LOKALE 5 ER DET ENESTE TILBAGE!

Klinikfællesskab Kolding Olaf Ryes Gade, tilbyder flotte, nyindrettede behandlerrum beliggende i stueplan med nem og handicapvenlig adgang. Behandlerrummene er individuelt indrettet, og der er sikret mindst mulig lydtransmission fra et lokale til et andet, derudover er lokalerne momsfrie.

Priser fra 4.050 kr. inklusiv alle udgifter – Bygning T rummer et areal på 200 m2 fordelt på fem individuelle behandlerrum, fælles reception, toiletter og køkken/kantine.

 

Alle behandlerrum er pt. lejet ud på Olaf Ryes Gade 7T. Se derfor vores klinikfællesskab på Olaf Ryes Gade 7C her.

Som lejer hos EasyClinic får du adgang til fælles, smagfuldt indrettede faciliteter. Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne behandlerrum, samt adgang til fælles køkken, fælles toiletter og moderne, indbydende møbleret venteværelse til dine klienter.

Klinikfællesskab Kolding Olaf Ryes Gade 7T, er placeret i en af de karakteristiske bygninger i det gamle Mejerifabrikken og har derfor massere af sjæl og kvalitet. Området Olaf Ryes Gade A-Z er kendetegnet ved den urbane stil der møder de gennemtænkte, grønne udefaciliteter.

Der er gratis parkering tæt på klinikfællesskabet både for dig som klinikhaver og for dine klienter. 

Hvis du er interesseret i at se hvad vi ellers har at byde på i Mejerifabrikken, kan du finde vores andre lejemål her

Klinikfællesskabet på Olaf Ryes Gade 7T tilbyder: Internet med en kapacitet på 1000/1000 Mbit, vand, strøm, varme, samt rengøring af fællesarealerne to gange om ugen og møblering af fællesarealer, herunder køkken/kantine.

Ledige behandlerrum

plantegning
1
UDLEJET
2
UDLEJET
3
UDLEJET
4
UDLEJET
5
UDLEJET

Fast lav pris – ingen overraskelser.

EasyClinic tilbyder behandlerrum i et moderne og speciellavet klinikmiljø – alt er ny istandsat og meget indbydende. Vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser, hvor udgifter til hhv. varme, vand, el, internet og moms er inkluderet i vores priser.

Hos os er der ingen overraskelser og fast lav pris – Vi giver dig mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt mulighed for at leje depotrum til fornuftige priser. Vi låser dig ikke fast på en lang lejekontrakt. Du bestemmer selv tidshorisonten. Depositum er 3 måneders husleje og lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel.

Stemning på Olaf Ryesgade 7T, st. th

Bygning T, st. th. er beliggende i Mejeriernes Gamle Maskinfabrik, på Olaf Ryes Gade 7 i Kolding. Det er et charmerende, tidligere fabriksområde, opført i 1936, som i 50 år blev benyttet af mejerierne til produktion af bl.a. kedler, keglekerne og pladevarmevekslere.

Komplekset rummer 9 tidstypiske, spændende bygninger, hvor bygning T er en af dem. I 1986 blev fabriksbygningerne ombygget til den nuværende anvendelse som kontor, butik, og håndværksvirksomhed.

Klinikfællesskabet ligger få minutter fra centrum og havnen med gode muligheder for indkøb.

Faciliteter inklusiv i prisen.

Fleksibel lejekontrakt

Vand, el og varme

Rengøring af fællesarealer

Depotrum til leje

Thekøkken

Postkasser

High speed internet

Alarm

Adgang 24/7

En pris – Ingen ekstra regninger

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel. Prisen er inklusiv moms.
Annette Dam

Tlf.: 31 31 45 17

E-mail:ad@realmanagement.dk 

Kontakt oplysninger
  • Interesseret i Klinikfællesskab Olaf Ryes Gade 7T, st. th.?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?