Nyrenoverede klinik-
fællesskab med sjæl

Momsfrie behandlerrum fra 3.500 kr. pr. mdr. + drift & varme. Vi har pt. kun lokale 3 ledigt.

For mere informations kontakt os på: +45 30 20 45 07.

Klinikfællesskab i Kolding – Olaf Ryes Gade 7T, st. th.

Skal din nye klinik ligge centralt i Kolding? – Så bliv en del af EasyClinic Kolding.

På Olaf Ryes gade tilbyder vi kliniklokaler til leje i et lækkert miljø, med adgang til fællesfaciliteter, som fælles køkken, fælles toiletter og moderne, indbydende møbleret venteværelse til dine klienter – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer på Olaf Ryes Gade vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du vil have nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer nemt vil kunne komme til din klinik.

Herudover får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til fællesfaciliteter. Alle behandlerrum er akustisk tilpassede, så lydtransmissionen mindskes blandt lokalerne.

Priser fra 3.500 kr. pr. mdr. + drift og varme. – Bygning T rummer et areal på 200 m2 fordelt på fem individuelle behandlerrum.

Se plantegningen for ledige behandlerrum og priser inkl. drift og varme.

EasyClinic’s klinikfællesskab i Kolding, er placeret i en af de karakteristiske bygninger i det gamle Mejerifabrikken og har derfor massere af sjæl og kvalitet. Området Olaf Ryes Gade A-Z er kendetegnet ved den urbane stil der møder de gennemtænkte, grønne udefaciliteter.

Klinikfællesskabet på Olaf Ryes Gade 7T tilbyder: Internet med en kapacitet på 1000/1000 Mbit, vand, strøm, varme, samt rengøring af fællesarealerne to gange om ugen og møblering af fællesarealer, herunder køkken/kantine.

Der er gratis parkering tæt på klinikfællesskabet både for dig som klinikhaver og for dine klienter. 

Hos Mejerifabrikken kan du læse mere om vores forskellige lejemål

Ledige behandlerrum i klinikfællesskabet

Plantegning

Faciliteter inkluderet i klinikfællesskabets priser

Fleksibel lejekontrakt

Vand, el og varme

Rengøring af fællesarealer

Depotrum til leje

Thekøkken

Postkasser

High speed internet

Alarm

Adgang 24/7

Fast lav pris – ingen overraskelser.

EasyClinic tilbyder behandlerrum i et moderne og speciellavet klinikmiljø – alt er ny istandsat og meget indbydende. Vi tilbyder nem etablering til faste, lave priser, hvor udgifter til hhv. varme, vand, el, internet og moms er inkluderet i vores priser.

Hos os er der ingen overraskelser og fast lav pris – Vi giver dig mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt mulighed for at leje depotrum til fornuftige priser. Vi låser dig ikke fast på en lang lejekontrakt. Du bestemmer selv tidshorisonten. Depositum er 3 måneders husleje og lejemålet kan opsiges med 3 måneders varsel.

Stemningen i vores klinikfællesskab i Kolding

Bygning T, st. th. er beliggende i Mejeriernes Gamle Maskinfabrik, på Olaf Ryes Gade 7 i Kolding. Det er et charmerende, tidligere fabriksområde, opført i 1936, som i 50 år blev benyttet af mejerierne til produktion af bl.a. kedler, keglekerne og pladevarmevekslere.

Komplekset rummer 9 tidstypiske, spændende bygninger, hvor bygning T er en af dem. I 1986 blev fabriksbygningerne ombygget til den nuværende anvendelse som kontor, butik, og håndværksvirksomhed.

Klinikfællesskabet ligger få minutter fra centrum og havnen med gode muligheder for indkøb.

Priserne er inklusiv alle udgifter. Ingen ekstra regninger på drift, varme eller el. Fri fibernet og parkering. Lejemålet kan opsiges med 1 måneders varsel. Prisen er inklusiv moms.
EasyClinic

Tlf.: +45 30 20 45 07

E-mail: udlejning@realrental.dk

Kontakt oplysninger
  • Interesseret i Klinikfællesskab Olaf Ryes Gade 7T, st. th.?
    Bliv kontaktet for en fremvisning.
  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Interesseret i en fremvisning?