EasyClinic konceptet

EasyClinic konceptet er skabt med henblik på at bedre mulighederne for at erhvervsdrivende kan etablere sig og drive virksomhed. Dette indebærer at EasyClinic har skabt gode muligheder for at leje flotte og professionelle kliniklokaler, til faste lave priser, samtidig med at lejerne får adgang til fællesfaciliteter. Dette udbydes eksempelvis ikke hvis man lejer et selvstændigt lokale. Ligeledes har EasyClinic fokuseret på at udbyde fleksible lejekontrakter, som ikke binder lejerne fast på en lang kontrakt, men omvendt giver lejerne muligheden for at bestemme tidshorisonten for deres lejekontrakter.

Klinikfællesskab

EasyClinic’s klinikfællesskaber kan tilbyde dig et fællesskab med flere aspekter. Som lejer i et af EasyClinic’s klinikfællesskaber bliver du en del af et erhvervsmæssigt miljø, hvor du befinder dig i et professionelt og lækkert arbejdsmiljø, blandt ligesindede kollegaer.

Ligeledes ligger EasyClinic vægt på at skabe et trygt og sundt fysisk arbejdsmiljø. Her er der fokus på at der udbydes et godt indeklima, som blandt andet indebærer mange vinduer og lyse trægulve, som gør kliniklokalerne flotte, lyse og behagelige at arbejde i.

EasyClinic’s klinikfællesskaber giver dig også mulighed for at skabe sociale relationer til nye kollegaer og andre lejere, gennem vores fællesfaciliteter. Dette kunne eksempelvis bestå af en kop kaffe i et af fælleskøkkenerne eller en hyggelig samtale i et af de fine, møblerede venteværelser som EasyClinic udbyder.

Selv om du bliver en del af et fællesskab som lejer som EasyClinc, så har du altid muligheden for den ro eller tryghed som du finder nødvendig, ved at du blot kan lukke døren til dit eget aflåselige kliniklokale, og derved koble fra fællesskabet.

EasyClinic’s klinikfællesskaber

EasyClinic udbyder en række klinikfællesskaber, placeret rundt omkring i Danmark. Herunder i Kolding, hvor du finder to klinikfællesskaber på Centervej og Olaf Ryes Gade, i Randers, hvor du finder to klinikfællesskaber på Lille Voldgade og Vestergade, og i Høje Taastrup, hvor du finder et klinikfællesskab på Struergade.

Klinikfællesskaber i Kolding

Klinikfællesskabet på Olaf Ryes Gade er beliggende i Mejeriernes Gamle Maskinfabrik, som er et charmerende tidligere fabriksområde opført i 1936. Mejerifabrikken blev i 50 år benyttet af mejerierne til produktion af kedler, keglekerne og pladevarmevekslere. I 1986 blev fabriksbygningerne ombygget til den nuværende anvendelse, til kontorer, butikker og håndværksvirksomheder. Komplekset rummer 9 tidstypiske, spændende bygninger, som ligger få minutter fra centrum og havn, med gode indkøbsmuligheder.

Hos Mejerifabrikken kan du læse mere om vores lejemål på Olaf Ryes Gade

Klinikfællesskabet på Centervej er beliggende i en smuk, herskabelig gård, som blev opført i 1916. Gården er senere blevet indrettet til kontorformål, hvor de gamle bygninger fremstår i en nutidig og moderne stil, samtidig med at de mangle fine detaljer fra fortiden er bevaret. Ejendommen er synligt beliggende og ligger tæt på centrum.

På vores forside kan du læse mere om klinikfællesskaberne i Kolding

Klinikfællesskaber i Randers

Klinikfællesskaberne på Lille Voldgade og Vestergade er begge beliggende i hjertet af Randers by, hvor attraktioner som “Værket” og gamle historiske bygninger, er til at finde. Begge ejendomme er synligt beliggende og tæt på centrum.

Klinikfællesskabet på Lille Voldgade ligger i en flot hvidpudset bygning, med et unikt og moderne arkitektonisk udtryk, som fremstår nyindrettet indvendig og udvendig.

På vores forside kan du læse mere om klinikfællesskaberne i Randers

Klinikfællesskab i Høje Taastrup

Klinikfællesskabet på Struergade ligger i en meget karakteristisk bygning og har derfor masser af sjæl og kvalitet. Ejendommen præsenterer sig i gennemtænkte grønne udefaciliteter og området er kendetegnet ved ensartet arkitektur i Taastrup-stil. Ejendommen er synligt beliggende og tæt på centrum.

FAQ – spørgsmål og svar

Hvor store er jeres kliniklokaler?

EasyClinic udbyder en række klinikfællesskaber, fordelt i Kolding, Randers og Høje Taastrup. Vores kliniklokaler i klinikfællesskaberne rummer arealer fra 11 kvm til 59 kvm.

Hvad koster det at leje et lokale i et af jeres klinikfællesskaber?

Da vores kliniklokaler varierer i størrelser, varierer vores priser i takt med dette. For de mindre kliniklokaler ligger månedslejen på omkring 3.450-4.500 kr. For de større kliniklokaler ligger månedslejen på omkring 4.500-5.900 kr. Disse priser er inklusiv drift og varme.

Hvilke faciliteter har man adgang til hvis man lejer et lokale i et af jeres klinikfællesskaber?

Som lejer af et lokale i et af vores klinikfællesskaber, får du adgang til en række fællesfaciliteter, herunder flotte fælleskøkkener, flere fine toiletfaciliteter og moderne, indbydende møblerede venteværelser til dine klienter. Herudover har du selvfølgelig adgang til dit eget aflåselige, moderne behandlerrum