+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Klinikfællesskab i Taastrup
Lej eget momsfrie behandlerrum fra 3.550 kr./mdr. + drift & varme.

Velkommen til EasyClinic Høje Taastrup – Dit ideelle klinikfællesskab i Thistedgade

Velkommen til EasyClinic Høje Taastrup, beliggende på en attraktive Thistedgade. Vi tilbyder moderne og indbydende behandlerrum til leje i et førsteklasses klinikfællesskab i Thistedgade, Taastrup. Hos EasyClinic får du adgang til en bred vifte af fællesfaciliteter som et veludstyret køkken, komfortable toiletfaciliteter og smagfuldt møblerede venteværelser til dine klienter. Alt sammen til en fast lav pris, uden skjulte gebyrer.

Hos EasyClinic klinikfællesskab Thistedgade får du dit eget aflåselige og moderne behandlerrum som du kan indrette behandlerrummet efter eget ønske. Vi har akustisk tilpassede alle behandlerrummene for at sikre minimal lydtransmission mellem lokalerne, hvilket skaber et roligt og professionelt miljø. Hos EasyClinic kan du nyde privatliv ved at lukke din dør, når du ønsker fred og ro, og arrangerer dig i fællesskabet når du har lyst.
Som lejer på Thistedgade vil du nyde fordel ved at være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport. Vil tilbyder gratis parkering tæt på klinikfællesskabet både for dig og dine klienter.

Klinikfællesskabet på Thistedgade ligger kun 5 minutters gang fra Høje Taastrup Station og City2, som er et af Danmarks største og mest velbesøgte butikscentre. Bygningen er placeret på en rolig gade, hvilket giver dine klienter en behagelig oplevelse fra starten. Med en central placering tæt på et regionalt knudepunkt, er klinikken nem at nå både med offentlig transport og bil.
Hos EasyClinic betaler du ikke for mere plads, end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads, når din praksis vokser. Vores skalerbare løsning gør det nemt for dig at tilpasse din klinik, så den passer perfekt til din virksomheds udvikling.

Se hvad vi ellers tilbyder i Høje Taastrup her.

Behandlerrum og priser

Fast lav pris – ingen overraskelser hos vores klinikfællesskab i Thistedgade

Hos EasyClinic klinikfællesskab i Thistedgade tilbyder vi gennemsigtige priser. Du betaler én fast lav pris uden uventede regninger. Vores fleksible lejekontrakt betyder, at du selv bestemmer tidshorisonten, og vi kræver kun 3 måneders depositum. Lejemålet kan opsiges med 1 måneds varsel ved udgangen af tredje måned. Dette giver dig tryghed ig fleksibiliteten til at tilpasse dit lejemål efter dine behov. Bliv en del af EasyClinic klinikfællesskab i Thistedgade og oplev alle fordelene ved at være en del af et fleksibelt og professionelt fællesskab tæt på både stationen, indkøbsmuligheder og meget mere.

Faciliteter inkluderet i klinikfællesskabets priser

Postkasse
Adgang 24/7
Tekøkken
Fleksibel lejekontrakt
Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Stemningsbilleder hos EasyClinic Høje Taastrup, Thistedgade

Bliv en del af EasyClinic Høje Taastrup og nyd godt af vores førsteklasses faciliteter og den fantastiske beliggenhed i Thistedgade. Med vores gennemsigtige prisstruktur, fleksible lejevilkår og moderne behandlerrum skaber vi de bedste rammer for dig og din praksis. Tag skridtet i dag, og oplev, hvordan vores klinikfællesskab i Thistedgade kan løfte din virksomhed til nye højder.

Kontakt os nu for at høre mere om, hvordan du kan blive en del af EasyClinic – dit ideelle klinikfællesskab i Thistedgade. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores moderne og professionelle fællesskab!

 

Kontakt EasyClinic

Find os

Klinikfællesskabet ligger på Thistedgade 6C, st. og kun 5 minutters gang fra Høje Taastrup Station og City2, som er et af de største og mest velbesøgte butikscentre i Danmark. Bygningen ligger på en rolig gade, kun få minutters gang fra et regionalt knudepunkt.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.