+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Moderne klinikfællesskab med masser af sjæl
Momsfrie behandlerrum fra 3.500 kr./mdr. + drift og varme

EasyClinic Kolding – Olaf Ryes Gade 7S, st.

På Olaf Ryes Gade 7S tilbyder vi behandlerrum til leje i et lækkert miljø, med adgang til fællesfaciliteter; som fælles køkken, fælles toiletter og moderne, indbydende møbleret venteværelse til dine klienter – alt i super fin og indbydende stand, til fast lav pris.

Som lejer på Olaf Ryes Gade 7S vil du være tæt på både indkøbsmuligheder, offentlig transport og nemme tilkørselsmuligheder, så du som lejer og dine klienter nemt kan komme til og fra klinikken.

Billederne på denne side er af Olaf Ryes Gade 7T, st., th. 

Vi har pt. ingen ledige behandlerrum på denne lokation

Skriv dig på venteliste her

EasyClinic Kolding, Olaf Ryes Gade 7S er placeret i en af de karakteristiske bygninger i det gamle Mejerifabrikken og har derfor masser af sjæl og kvalitet. Området Olaf Ryes Gade A-Z er kendetegnet ved den urbane stil der møder de gennemtænkte, grønne udefaciliteter.

Herudover får du som lejer hos Olaf Ryes Gade 7S, får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til fællesfaciliteter. Alle behandlerrum er akustisk tilpassende, så lydtransmissionen mindskes blandt lokalerne.

Se hvad vi ellers tilbyder i Kolding her.

Behandlerrum og priser

Fast lav pris – ingen overraskelser

Hos os er der altid en pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder nem etablering til faste lave priser. Der er mulighed for at tilkøbe rengøring af eget lokale, samt en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.
Depositum er 3 måneders husleje. Udgangen af 3 måned kan lejemålet opsiges med 1 måneds varsel.

Faciliteter inkluderet i kontorhotellets priser

High Speed Internet
Rengøring af fællesarealer
Alarm
Adgang 24/7
Køkken
Fleksibel lejekontrakt
Vand, el, varme og internet inkl. i pris
Depotrum til leje

Stemningen hos EasyClinic Kolding, Olaf Ryes Gade 7S

Betal ikke for mere plads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din parksis vokser.

Vi møbler ikke behandlerrummet for dig. Du lejer et behandlerrum, som du selv kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker være en del af fællesskabet.

Kontakt EasyClinic

Find os

EasyClinic Kolding, Olaf Ryes Gade 7S ligger med kort afstand til centrum og med nem adgang til omfartsvejene Tøndervej og Vejlevej. I området kombineres det urbane i den gamle maskinfabrik med de åbne grønne arealer.
Området er velbetjent af diverse buslinjer.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.