+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Behandlerrum i Randers med central placering
Lej eget momsfrie behandlerrum fra 2.500 kr./mdr. + drift & varme

EasyOffice Randers – Lille Voldgade 9, st.

Behandlerrum i Randers. På Lille Voldgade 9 tilbyder vi behandlerrum til leje i lækre og professionelle miljøer. Som lejer af EasyClinic Randers, Lille Voldgade 9 får du adgang til fællesfaciliteter som; fælles køkken, fælles toiletfaciliteter og moderne, indbydende møbleret venteværelser til dine klienter – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer i Lille Voldgade 9 vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du og dine klienter vil have nemme til- og frakørselsforhold, så det altid er nemt at komme fra og til din klinik.

Herudover får du som lejer hos Lille Volgade 9, får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til alle fællesfaciliteterne. Alle behandlerrum er akustisk tilpassede, så mindst mulig lydtransmission sker mellem lokalerne.

Se hvad vi ellers tilbyder i Randers her.

Behandlerrum og priser

Fast lav pris – ingen overraskelser

Hos os er der altid en pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder nem etablering til faste lave priser. Der er mulighed for tilkøb af rengøring af eget lokale, samt en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.
Depositum er 3 måneders husleje. Udgangen af 3 måned kan lejemålet opsiges med 1 måneds varsel.

Faciliteter inkluderet i klinikfællesskaber priser

High Speed Internet
Postkasse
Rengøring af fællesarealer
Alarm
P-licens koster 250 kr./mdr.
Adgang 24/7
Tekøkken
Fleksibel lejekontrakt
Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Stemningen hos EasyClinic Randers, Lille Voldgade 9

Betal ikke for mere plads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din parksis vokser.

Vi møbler ikke behandlerrummet for dig. Du lejer et behandlerrum, som selv kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker være den del af fællesskabet.

Kontakt EasyClinic

Find os

Klinikfællesskabet ligger ud til Lille Voldgade midt i et regionalt knudepunkt med kun 200 meter til Randers gågade og Vestervold, hvor der går busser direkte til Randers station. Det lokale område er velbetjent med muligheder for at handel dagligvarer, frokost og lignende.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.