+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Klinikfælleskab Klinikfællesskab i Vestergade
Lej eget momsfrie behandlerrum fra 3.000 kr./mdr. + drift & varme

EasyClinic Randers – Vestergade 10-12, st.

Klinikfællesskab i Vestergade. På Vestergade 10-12 tilbyder vi behandlerrum til leje i lækre og professionelle miljøer. Som lejer af EasyClinic Randers, Vestergade 10-12 får du adgang til fællesfaciliteter som; fælles køkken, fælles toiletfaciliteter og moderne, indbydende møbleret venteværelser til dine klienter – alt i super fin og indbydende stand, til en fast lav pris.

Som lejer i Vestergade 10-12 vil du være tæt på indkøbsmuligheder og offentlig transport, lige som du og dine klienter vil have nemme til- og frakørselsforhold, så det altid er nemt at komme fra og til din klinik.

Herudover får du som lejer hos Vestergade 10-12, får du adgang til eget aflåselige, moderne behandlerrum, samt adgang til alle fællesfaciliteterne. Alle behandlerrum er akustisk tilpassede, så mindst mulig lydtransmission sker mellem lokalerne.

Se hvad vi ellers tilbyder i Randers her.

Behandlerrum og priser

Behandlerrum og priser

Fast lav pris – ingen overraskelser

Hos os er der altid en pris – ingen ekstra regninger. Vi tilbyder nem etablering til faste lave priser. Der er mulighed for tilkøb af rengøring af eget lokale, samt en fleksibel lejekontrakt, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig ikke fast på en lang kontrakt.
Depositum er 3 måneders husleje. Udgangen af 3 måned kan lejemålet opsiges med 1 måneds varsel.

Faciliteter inkluderet i klinikfællesskaber priser

High Speed Internet
Postkasse
Rengøring af fællesarealer
Alarm
P-licens koster 250 kr./mdr.
Adgang 24/7
Tekøkken
Fleksibel lejekontrakt
Vand, el, varme og internet inkl. i pris

Stemningen hos EasyClinic Randers, Vestergade 10-12

Betal ikke for mere plads end du har behov for. Start småt, og tilføj mere plads når din parksis vokser.

Vi møbler ikke behandlerrummet for dig. Du lejer et behandlerrum, som selv kan indrette efter eget ønske og hvor du kan lukke din dør, når du ikke ønsker være den del af fællesskabet.

Kontakt EasyClinic

Find os

Klinikfællesskabet ligger ud til Vestergade i hjertet af Randers. Beliggenheden er meget synlig rent trafikalt, på hjørnet af Vestergade og Vestervold med Værket. Klinikfællesskabet har en hyggeligt gårdmiljø og historiske bygninger sikker inden for 2 minutters gang. Området er velbetjent af buslinjer.

Se på Google Maps
Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.