+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Om os

om EasyClinic – din partner I professionelle klinikfællesskaber

EasyClinic tilbyder selvstændige, møblerbare behandlerrum til leje – billigt, nemt og unden kedelige overraskelser.
Vores fleksible løsninger gør os til det ideelle valg for selvstændige behandlere, der søger en professionel ramme for deres praksis. Vores klinikfællesskaber er strategisk placeret på attraktive lokationer rundt omkring i landet, herunder Horsens, Høje Taastrup, Kolding og Randers.
Når du vælger EasyClinic, vælger du en partner, der støtter din succes og vækst gennem fleksible og tilpassede løsninger.

Klinikfællesskaber på strategiske lokationer

Vores klinikfællesskaber er beliggende i områder, der er let tilgængelige og attraktive for både dig og dine klienter. Uanset om du vælger at etablere din praksis i Horsens, Høje Taastrup, Kolding og Randers, kan du være sikker på, at dine klienter nemt kan finde vej til din klinik. De centrale placeringer gør det muligt for dig at tiltrække en bred vifte af klienter, samtidig med at du nyder godt af de lokale faciliteter og bekvemmeligheder.

Fleksible og omkostningseffektive priser

Hos EasyClinic får du mere end bare et behandlerrum. Vores priser inkluderer et aflåseligt, moderne behandlerrum samt adgang til alle nødvendige faciliteter. Dette inkluderer spiseareal, køkken, toiletter, rengøring af fællesareal, el, vand og varme. Vi tilbyder også muligheden for at tilkøbe rengøring af dit eget behandlerrum. Vores gennemsigtige prispolitik betyder, at der ikke er skjulte omkostninger eller ekstra regninger. Du får en fleksibel lejekontrakt, hvor du selv bestemmer tidshorisonten, så du ikke bliver låst fast i en lang kontrakt. Nem etablering og fleksibilitet er nøgleordenen hos EasyClinic.

Ejendomsinspektører

Lars GlobelTlf. 26 12 49 97Høje Taastrup
Mads PedersenTlf. 40 34 34 25 Kolding
Søren BjerrumTlf. 51 36 14 55Randers

Hvorfor vælge EasyClinic

Som lejer hos EasyClinic bliver du en del af et dynamisk og professionelt fællesskab med mange muligheder. Du vil befinde dig i et erhvervsmæssigt miljø blandt ligesindede kollegaer, som giver dig mulighed for at netværke og skabe værdifulde sociale relationer. Klinikfællesskabets fællesfaciliteter giver dig en unik mulighed for at integrere social interaktion med arbejdsro, når du har brug for det. med adgang til dit eget behandlerrum kan du lukke døren og fokusere fuld ud på din praksis, når det kræves.

Adgang 24/7

Vi forstår, at fleksibilitet er afgørende for moderne behandlere. Derfor tilbyder EasyClinic adgang til stedet 24/7. Dette betyder, at du kan arbejde, når det passer dig bedst, og tilpasse dine arbejdsdage efter dine klienters behov. Vores mål er at skabe de bedste arbejdsrammer for dig, så du kan koncentrere dig om at levere fremragende behandlinger til dine klienter.

Oplev fordelene ved EasyClinic

Betal kun for den plads, du har brug for. Start småt, og tilføj mere plads, efterhånden som din praksis vokser. Hos EasyClinic møblerer vi ikke behandlerrummet for dig, hvilket giver dig frihed til at indrette det præcis, som du ønsker. Dette gør det muligt for dig at skabe et personligt og professionelt miljø, der afspejler din unikke stil og behov. Du lejer et behandlerrum, som du selv kan tilpasse efter dine behov, og du kan lukke dine dør for at nyde privatlivet, når du ikke ønsker at være en del af fællesskabet.

EasyClinic er din pålidelige partner I at skave den bedste arbejdsramme for din klinik. Vores engagerede team står klar til at støtte dig i alle aspekter af din praksis. Vores strategisk placerede klinikfællesskaber i Horsens, Høje Taastrup, Kolding og Randers, tilbyder en professionel og inspirerende arbejdsatmosfære med grønne omgivelser lige om hjørnet. Vi sætter dine behov og ønsker i fokus på arbejder hårdt for at sikre, at du har alt, hvad du behøver for at drive en succesfuld praksis.

Kontakt os i dag

Besøg EasyClinic og oplev forskellen ved at være en del af et engageret og støttende klinikfællesskab. Kontakt os i dag for at høre mere om vores tilbud, og hvordan vi kan hjælpe dig med at skabe en professionel og succesfuld klinik. Bliv en del af EasyClinic og oplev de mange fordele ved vores fleksible og omkostningseffektive løsninger i vores klinikfællesskaber.

Ved at vælge EasyClinic som din partner vælger du fleksibilitet, kvalitet og en støttende ramme for din praksis. Vi ser frem til at byde dig velkommen i vores fællesskab og støtte dig på vejen til succes.

Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.