+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Om os

Om os

EasyClinic tilbyder selvstændige, møblerbare behandlerrum til leje – billigt, nemt og uden kedelige overraskelser.
Du finder vores klinikfællesskaber forskellige steder i landet; Høje Taastrup, Kolding og Randers. Bliver lejer hos EasyClinic og oplev fordelene ved at bo i et større og fleksibelt klinikfællesskab, hvor du både kan være en del af fællesskabet når det passer ind i dit program, men også kan lukke døren og koncentrere dig om din praksis. Du har adgang til stedet 24/7 med egen kode til alarmen.

Om priserne

Vores priser er inklusiv eget aflåseligt, moderne behandlerrum med adgang til spiseareal, køkken, toiletter, rengøring af alle fællesarealer, fibernet, vand, el og varme samt mulighed for at tilkøbe rengøring af eget behandlerrum. Vores klinikfællesskaber ligger centralt og med grønne omgivelser lige om hjørnet.
Du får en fleksibel lejekontrakt uden kedelige overraskelser og ekstra regninger med nem etablering, hvor du bestemmer tidshorisonten. Vi låser dig IKKE fast på en lang kontrakt.

Hvorfor vælge EasyOffice

Som lejer hos EasyClinic bliver du en del af et fællesskab med mange muligheder. Du bliver en del af et erhvervsmæssigt miljø, hvor du befinder dig blandt ligesindede kollegaer. Herudover giver klinikfællesskabets fællesfaciliteter dig mulighed for at skabe sociale relationer med de andre lejere. Da du har adgang til eget behandlerrum hvor du har mulighed for at lukke døren, når du ønsker at koncentrere dig om din praksis.

Ejendomsinspektører

Lars GlobelTlf. 26 12 49 97Høje Taastrup
Mads PedersenTlf. 40 34 34 25 Kolding
Søren BjerrumTlf. 51 36 14 55Randers

FAQ – spørgsmål & svar

Hvor store er jeres behandlerrum hos EasyClinic?
Hos EasyClinic dækker vi behandlerrum i størrelsen fra 14 kvm til 59 kvm.  Størrelsen afhænger af bygningens indretning og varierer fra lokation til lokation.

Hvad koster det at leje et behandlerrum i et af jeres klinikfællesskaber?
Da vores behandlerrum varierer i størrelser, varierer vores priser i takt med dette. For de mindre behandlerrum ligger månedslejen på omkring 2.500 kr. Behandlerrummene er momsfrie og priserne er eksklusiv drift og varme.

Hvilke faciliteter har man adgang til hvis man lejer et behandlerrum i et af jeres klinikfællesskaber?
Som lejer af et behandlerrum i et af vores klinikfællesskaber får du adgang til en række fællesfaciliteter, herunder flotte fælles køkkener, flere fine toiletfaciliteter og moderne, indbydende møblerede venteværelser til dine gæster. Herudover har du selvfølgelig adgang til dit eget aflåselige, moderne behandlerrum.

Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.