+45 30 20 45 07
udlejning@realrental.dk
Privatlivspolitik

Vores privatlivspolitik

1. Introduktion
Velkommen til EasyClinic. Vi værdsætter dit privatliv og forpligter os til at beskytte dine personoplysninger. Denne privatlivspolitik beskriver, hvordan vi indsamler, bruger og beskytter dine oplysninger, når du besøger vores website og benytter dig af vores udlejningsservice.

2. Oplysninger, vi indsamler
Vi indsamler følgende type af oplysninger, når du bruger vores website og udlejningsservice:

3. Formål med behandling af oplysninger
Vi behandler dine oplysninger til følgende formål:

4. Beskyttelse af dine oplysninger
Vi tager passende tekniske og organisatoriske forholdsregler for at beskytte dine oplysninger mod uautoriseret adgang, ændringer, videregivelse eller destruktion.

5. Dine rettigheder
Du har visse rettigheder vedrørende dine personoplysninger, herunder retten til at få adgang til, rette, slette eller begrænse brugen af dine oplysninger.
Du kan også tilbagekalde dit samtykke og gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger.

6. Tredjeparter
Vi kan dele dine oplysninger med tredjeparter i visse tilfælde for at behandle betalinger. Vi sikrer, at disse tredjeparter overholder gældende databeskyttelsesloven.

7. Ændringer i privatlivspolitikken
Vi forbeholder os retten til at ændre denne privatlivspolitik fra tid til anden. Eventuelle ændringer vil blive offentliggjort på vores website sammen med den opdaterede politik.

8. Kontakt os
Hvis du har spørgsmål eller bekymringer vedrørende vores privatlivspolitik, er du velkommen til at kontakte os på: udlejning@realrental.dk

Læs mere om vores cookiepolitik & privatlivspolitik.